Mine tjenester

Hva kan jeg gjøre for dere?

Det jeg kan tilby er faglig og pedagogisk kompetanse, kombinert med gode formidlingsevner og et brennende engasjement for de temaene jeg skriver om. Dette innebærer at jeg kan levere foredrag, skreddersydde kurs, analyser og annen strategisk bistand, på et bredt område.

Foredrag

Jeg har lang erfaring med muntlig formidling, både for små og store publikum. Et godt foredrag treffer publikum, og jeg legger svært stor vekt på at innholdet tilpasses til målgruppen for foredraget. Kanskje aller viktigst: engasjement skaper engasjement, og jeg legger min stolthet i å formidle det engasjementet jeg selv har til mitt publikum. Ta kontakt for en samtale om hva jeg kan tilby for ditt publikum.

Kurs og arrangementer

Morsomme, givende og lærerike kurs og arrangementer - hvem ønsker vel ikke dette? Jeg har lang erfaring med fasilitering, og i motsetning til mange som utelukkende arbeider med prosessledelse kombinerer jeg dette med faglig innsikt. Fag uten gode pedagogiske grep er uheldig, men det er også pedagogiske grep uten forståelse for innhold. Ta kontakt, så kan vi sammen lage et opplegg for kurs, workshops o.l.

Analyser og rådgivning

Hva bør vi gjøre i den nåværende situasjonen? Det avhenger av hva andre gjør, hva dere selv egentlig ønsker, og større utviklingstrekk i samfunnet. Jeg har erfaring med analyser som kombinerer strategi, teori og praktisk kunnskap, og bistår gjerne med analyser og rådgivning basert på dette.